Güncel Haberler

Şuhut’lu Gençler Sinema ile Buluşuyor.

Kadim Gençlik Derneği tarafından gerçekleştirilen “Şuhut’lu Gençler Sinema İle Buluşuyor” projesi kapsamında Şuhut’tan sinemaya gitmeyen 500 genç Hz.Muhammed Allah’ın Elçisi filmi ile buluşuyor. Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan Kadim Gençlik Derneği Genel Başkanı Selçuk ÇATALKAYA proje ile birlikte Şuhut’ta özellikle sinema kültürünün oluşturulmasının hedeflendiği kaydetti. Başkan Çatalkaya “Dünya genelinde Dinimize ve Peygamber Efendimize yönelik gerçekleştirilen algı operasyonlarına adeta bir cevap niteliğinde olan Hz.Muhammed Allah’ın Elçisi filminde gençlerimizle birlikte sinemada buluşmayı hedefliyoruz. Dernek olarak gayemiz amacımıza uygun olarak Şuhut’un ve Afyonkarahisar’ın, Kültürel, sanatsal ve diğer tüm alanlarda özellikle gençlerimizin gelişimine katkı sunmaktır. Bugüne kadar bu yönde hiçbir proje özellikle Şuhut’ta yapılmadı, bizler dernek olarak böyle bir çalışmanın hayırlı sonuçlara vesile olmasını ümit ediyoruz” dedi. Başkan Çatalkaya, son zamanlarda övgülerin ve eleştirilerin odağı olan Hz.Muhammed Allah’ın Elçisi filminin neden tercih edildiğine de değinerek, gençlerimizin ahlaki ve manevi değerlerini yüceltici başka bir film olmadığını belirterek, “İnşallah sinema alanında gençlerimizin ahlaki ve manevi değerlerini yükseltecek, kültürel ve manevi değerlerimize önem veren sinema yapımlarının çoğalmasını ümit ediyoruz. Şuanda vizyonda bulunan bir çok film ne yazık ki bizim gelenek ve göreneklerimizle bağdaşmayan toplumunda ahlaki yaralar oluşturmaktadır. Bu alan da milli sinemacılarımızın bir an önce milli sinema yapımları ile bu eksikliği ve yarayı kapatmalarını ümit ediyoruz” dedi.

“Gençleri Milli Duygularla Donatmalıyız”

Dernek olarak önümüzdeki günlerde gençlerle bir çok etkinlik ve proje yapmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Çatalkaya, gayelerini toplumun ahlaki ve manevi değerlere önem veren bir gençliğe kavuşması olarak gösterdi. Başkan Çatalkaya, Şuhut’ta gençlere bu denli önem veren bir oluşumun daha önce bulunmadığını kaydederek, gençlerin gelecek demek olduğunu bu nedenle sahip çıkılarak Milli Duygular ve düşünceler ile donatılması gerektiğine “Ahlaklı, Kültürlü ve Şuurlu Bir Gençlik” oluşturulmasına ihtiyaç olduğunun altını çizdi. Dernek olarak Milli çalışmalarla gençleri buluşturacaklarını kaydeden Başkan Çatalkaya, “Ülkemizin 2023,2053 ve 2071 gibi çok büyük hedefleri var bizde dernek olarak bu hedefleri gerçekleştirecek gençleri yetiştirmek bu hedeflere Ülkemizin ulaşmasında karınca kararınca katkı sağlamak istiyoruz. Özellikle Şuhut’ta bu alanda bir çok çalışmaya imza atmayı hedefliyoruz” dedi. Başkan Çatalkaya, Bu projelere katkı sunmak isteyen, projelere omuz vermek isteyen herkese önem verdiklerini de sözlerine ilave ederek “Derneğimizin web sitesi üzerinden tüm gençlerimizi dernek çalışmalarımıza katkı sunmaya bekliyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031