Güncel Haberler

ŞUHUT CAN’la TEKRAR CANLANACAK…

mevlutcan2Mevlüt CAN resmen aday. İlçemizde belli olan ilk aday MHP den. Mevlüt CAN ve İlçe Başkanı Hilmi ERBAŞ beraber MHP Afyon ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen Belediye başkan adayları ve İlçe başkanlar toplantısına katıldılar. Bu toplantıda MHP Şuhut Belediye Başkan Adayı Mevlüt CAN’a  hayırlı olsun temennileri ifade edildi.  

Adaylığı resmen açıklanmadan ilçemizde çalışmalara başlayan  Mevlüt CAN’a halkın ilgisi yoğun olduğu gözlemleniyor. Yapılan sohbetlerde Başkan Adayı Mevlüt CAN “Bu sefer Gençler için aday olduğunu, Şuhut’u imar edeceğini ve Gelecek nesiller için yaşanabilir Bir Şuhut hedefi olduğunu” ifade ediyor.

Şuhut Haber Sitesi Olarak İlk belli olan MHP Şuhut Belediye Başkan Adayı Mevlüt CAN’a Başarılar Dileriz.

 

 

 

8 comments

  1. NECMETTİN KESKİN

    ŞİMDİDEN BAŞARILI OLACAĞINA İNANCIM TAMDIR.DÜRÜSTLÜĞÜNDEN VE DOĞRU YOLDAN AYRILMAZ BİR BAŞKAN OLACAKTIR ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN….

  2. yolun açık olsun başkanım

  3. Romantik Şuhutlu

    MHP uyum içinde seçime hazırlanıyor… Allah yar ve yardımcımız olsun… oyum MHPye oyum Mevlüt Cana

  4. Mevlüt Başkan başarılı olaçağını biliyoruz .Tecrübe kazandı.Yanlız sadece kişi iletişimde kendini yenilemesi gerekiyor..Muhakkak geçmiş biraz tecrübe olmuştur.Hayırlı olsun.Allah utandırmasın.

  5. sayın Mevlüt CAN dürüslüğüne ve doğru yolda calışacağına bir şuhutlu olarak güvencimiz sonsuzdur. Şuhut bir daha senin gibi çalışkan başkana kavuşacağından şimdiden hayırlı ugurlu olsun

  6. akp li bir seçmen olarak mevlüt can götürür..seçimi

  7. sayın mevlüt can şimdiden başkanlıgınız hayırlı olsun ŞUHUT için adayların içinde en başarılı en çalışkan sizsiniz geçmişe baktıgımızda adayların hepsine birer şans verildi şuhut belediyesine layık başkan sizsiniz.
    saygılarımla…

  8. ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN.KAZANMANIZA ÇOK SEVİNDİM(!) EN KISA ZAMAN DA VERMİŞ OLDUĞU VAATLAR GERÇEKLEŞİR(!)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031