Güncel Haberler

Sokak Hayvanları Bakım Evi Açıldı.

Dinar Belediye Başkanın Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde yer alan ve Belediyemiz tarafından Dinar’a bağlı Oğullar Köyü karşısında bulunan bölgeye inşa edilen Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Dinar Kaymakamımız Selami Kapankaya, Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, AK Parti İlçe Başkanımız İdris Er, MHP İlçe Başkanımız Mustafa Karahan, Belediye meclis üyelerimiz ve davetliler tarafından kurdelesi kesilen Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hizmete açıldı.

Belediyemiz tarafından yapılan proje ile alakalı bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı şunları söyledi, “Belediyemiz adına yapılan sahipsiz sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezimizin açılışına hoş geldiniz. Seçim beyannamemizde de bildirdiğimiz gibi verdiğimiz bir sözümüzü daha yerine getirdik. Verdiği canı Allah alır. Her ne kadar iftira da olsa hiçbir zaman hayvanları öldürmedik. Böyle bir güzel tesisi de ilçemize kazandırmış bulunmaktayız. Sahipsiz sokak hayvanlarının da bir yuvası olsun, bir bakanı olsun, bir tedavisi olsun, sokaklarda aç susuz kalmasınlar diye bu merkezi Dinar’a kazandırdık. Dinar’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.