Güncel Haberler

Siyaset Kazanı Fokur Fokur…

Şuhut’ta yaklaşan yerel seçimler öncesinde Belediye Başkanlığı için kimlerin aday adayı olabileceği konuşulmaya başlandı. Kulisler sıcaklığını her geçen gün biraz daha artırıyor.

AKP kulislerinde, mevcut belediye başkanı Recep BOZKUR’un aday adaylığı kesin. Teşkilat her ne kadar tarafsız olduğunu ifade etsede 2 dönemdir belediye başkanlığı yapan, Orman ve Su Bakanımız Prof Dr. Veysel EROĞLU ile uyumlu bir çalışma yürütmeyi kendisine görev edinen ve belediyecilik alanında ilçemizde başarılı hizmetleri olan Recep BOZKURT’un arkasında duracak gibi gözüküyor.

2014 Yerel Seçimlerinde Orman ve Su Bakanımız Prof Dr. Veysel EROĞLU’nun desteğini alan belediye başkanı Recep BOZKURT’un, 2019 seçimlerinde Orman ve Su Bakanımız Prof Dr. Veysel EROĞLU’nun desteğini alacağı kesin gözle bakılıyor.

İlçemizde Başkan BOZKURT’un yanısıra, Ahmet YEŞİLIRMAK, Ak Parti İlçe Başkanı Gültekin ÖZDEMİR, İl Genel Meclisi Üyesi Ömer TUNCAY ile EROĞLU soyadını taşıyan akrabalarından bir kişininde Bakanımız Prof Dr. Veysel EROĞLU’nu beklediği onay alırsa aday adayı olabileceği ifade ediliyor.

One comment

  1. Erdoğan’dan net uyarı: Kimse bu teklifle gelmesin
    Yerel seçim öncesi AK Parti’nin adayları merakla beklenirken Başkan Erdoğan teşkilatı uyardı ve, “Kimse bu benim yakınım diye aday teklifi ile gelmesin. Yerel seçimlerde aday belirlerken ehliyet ve liyakat en büyük kriterimiz olacak.” dedi. 1- Eroğlu soyisimli kişi aday adayı 2- Recep Bozkurt Şuhut Belediyesinde çalışan bir kaç memurun düşünceleri ile hareket eden bir kişi (kukla)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.