Güncel Haberler

Ögeday “çapulcular bir yere varamayacak”

Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği (AFİHAD) İstanbul’da 2017 yılının ilk saatlerinde, meydana gelen saldırıyı kınadı.
Dernek Başkanı İsmail Ögeday yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer verdi;“01 Ocak 2017 yılına gireli yaklaşık olarak, 1 saat 15 dakika olduğu sıralarda, İstanbul’un güzide semtlerinden biri olan,Ortaköy’de bulunan ve çok sayıda ünlünün rağbet ettiği Reina’da gerçekleştirilen, hain terör saldırısı sonucu; silahlı bir terör örgütünün kapıdaki güvenlik görevlisini etkisiz hale getirmesi ile birlikte, eli kanlı hain içeri girmiş ve 39 kişinin hayatına kastedmiş ve onlarca kişinin de yaralanmasına sebebiyet vermiştir.

Biliyoruz ki bu hain ve eli kanlı eylemin ardında, Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen bir örgüt veya örgütler var. Bu örgütler şunu hiçbir zaman unutmasınlar ki bu tür saldırılarla, masum insanların canına kasteden hainlerin elbet bu yaptıkları yanına kar kalmayacak ve karşılığını Türkiye Cumhuriyeti Devletimizden misli ile alacaklardır.
Sanıyorlar ki bizler, bu eylemler karşısında diz çökeceğiz hayır! Asla Biz ülke olarak, hiçbir zaman bu çapulçulara boyun bükmedik ve bundan böylece, bükmeyeceğimizden, hiç kimsenin kuşkusu yada şüphesi olmasın. Kanlı örgüt artık gün geçtikçe köşeye sıkışmış, çareyi silahsız ve masum insanlara kurşun sıkarak çözeceğini sanıyorsa bir kez daha yanılıyor.
Ve bu tarz eylemler aksine bizleri daha çok birbirimize kenetlenmemize, aksine daha dik durmamıza sebep oluyor. O nedenle yıllardır Ülşkemiz üzerinde kanlı ve kirli elleri olan bu hain terör örgütü üyeleri bizi asla yıldıramayacak ve yolumuzdan asla geri döndüremeyecektir.

Bu da böyle biline. Bu vesile ile yapılan bu hain saldırıyı ülkemizde bir daha yaşanmamasını diliyor;hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031