Güncel Haberler

Müjdeyi bırak Şuhut yoluna bak..!

İyi parti Afyonkarahisar il başkanı Mehmet İnkaya yaptığı haftalık basın toplantısında Cumhurbaşkanı özel Irak temsilcisi ve milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na seslenerek; “Her şeyi bırak Şuhut yoluna bak dedi. Açıklamalarına devam eden İnkaya; Şuhut yolunu kullanan insanların bildiği bütün sureleri okuyarak yolculuk yapmak zorunda kaldıklarını, Yoda yeterli ışıklı veya ışıksız uyarı levhaları olmadığını söyledi. İyi parti il başkanı Mehmet İnkaya bakan Eroglu’ na mujdeleri bırak Şuhut yolunu yap dedi.

İnkaya basın açıklaması devamında; 17 Haziran 2019 Pazar günü Dinar ilçemiz Yıprak Köyünden teğmen Şafak EVRAN toprağa düştü.Allah ailesine ve Yüce Türk Milletine sabır versin. Şehidimizin ruhu şad olsun.

Bir başka konu Ülkemize mülteci adı altında gelen Suriyelilerdir. AKP ye oy veren her vatandaş Suriyelilerin bu ülkede denetimsiz gezişinde sorumludur. Suriyeliler konusu bu ülkenin başına ileride daha büyük dert olacaktır.
İyi parti olarak diyoruz ki ;Suriyeliler sınırlarımız dışında bir yere yerleştirilmelidir. Çocuklarının eğitimleri de kendi dillerinde sınırlarımız dışında kendi öğretmenlerince verilmeli. Savaşın ve tehlikenin bittiği Suriye şehirlerine dönmeleri sağlanmalı.
İyi parti olarak diyoruz ki ,Suriyeliler misafirse bakalım, değilse yurdumuzdan çıkarılsın. Eğer Suriyelileri Türk Vatandaşlığına alma gibi bir fikriniz varsa bu hayalden vazgeçin.
İyi Parti iktidar olduğunda Suriyelileri yurdumuzdan çıkaracaktır. Yeter ,yeter misafirliğinde bir süresi vardır. ’Bir kişinin ekmeği iki kişiyi aç kor’’
Suriyeli mülteci denilen işsiz güçsüz takımını Türkiye sınırları içinde istemiyoruz. Çok sevenler varsa götürüp evinde baksın.Yörük sırtından kurban kesmesin. Milletin parsını çarçur edip gerçek ihtiyaçları da unutmasın.

Milletin kasası hesapsız harcamalardan ötürü boşaldı. Yapacağı işlerde bir planı olmayan devlet Yapması gereken işleri Sonraki yıllarda yapılsın diyerek tarihi belirsiz bir zamana ertelemektedir.
Ey AKP ye oy veren kardeşim bu ne demek biliyormusun.?Devletin kasası boş bu işi bu sene yapamayacağız demektir. Dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.