Güncel Haberler

Mısırlıoğlu belediyeye yüklendi…

İyi parti Afyonkarahisar il başkanı Muhammet Mısırlıoğlu yaptığı haftalık basın toplantısında belediyeye yüklendi.
Belediyenin hakkını gözetmesi gereken vatandaşa uyguladığı haksızlığa değinelim. Aslında haksızlık demek de az kalır. Yetersiz kalır bu durum karşısında. Afyon Belediyesi resmen eşkıyalık yapmış, vatandaşın hakkını gasp etmiş, hatta hukuki yollara başvuran vatandaşın lehine çıkan kararlara bile uymadan kendi bildiğini okumuştur.
Tabi AKP zihniyeti kendini her şeyden üstün gördüğü için, kibirden burnunun ucunu göremeyecek kadar köreldiği için mahkeme kararlarını da yok saymıştır. Bir vatandaşımızın iddiasına göre parselinin haksız yere başka bir vatandaşa kullandırılması bir belediyeye yakışmaz. Ama asıl yakışmayan nedir biliyor musunuz?

Sıradan bir vatandaşın hakkını gasp edip kendi eşinize dostunuza peşkeş çekmektir asıl yakışmayan.
Siz şehir yöneten kişi misiniz? Yoksa nesiniz? söylemeye dilim varmıyor Sayın Zeybek. Ama helal olsun vatandaşımıza hakkını aramaya devam ediyor.

Hatta Başkan Zeybek hakkında görevi kötüye kullanma sebebiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuş. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz bunu böyle bilin. Siz istediğiniz kadar yasamayı, yürütmeyi, yargıyı kendinize bağlayın. İlahi adalet diye bir şey var beyler.

Ondan nasıl kaçacaksınız? İki kişi gördüğünüzde Allah, din, iman sözlerini ağzınızdan düşürmüyorsunuz da yüce Allah’ın katında kendinizi nasıl savunacaksınız? Yüce divana kul hakkıyla nasıl, hangi yüzle çıkacaksınız?
Ben bu vesile ile sözlerime Ömer Hayyam’ın şu dörtlüğü ile son vermek istiyorum:
“İçin temiz olmadıktan sonra
Hacı hoca olmuşsun, kaç para!
Hırka, tespih, post, seccade güzel,
Ama Allah kanar mı bunlara?”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031