Güncel Haberler

Milletvekili Taytak ilçemizi ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, bir dizi ziyaret ve programlar için Afyonkarahisar’a geldi. Şuhut ilçemizi ziyaret eden Milletvekili Taytak, “Cumhur İttifakı ruhu içerisinde ilimize yapılması gereken hizmet ve yatırımları gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın ilçemize yapmış olduğu ziyaretlere, İl Başkanı Mehmet Kocacan, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve il yönetim kurulu üyelerinden Ramazan Er ve İsmail Aydoğuş katıldı.
Milletvekili Taytak ve beraberindeki heyet MHP Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek ve yönetimi ile birlikte Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz’ı, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’u, ilçe emniyet müdürlüğünü ve ilçe jandarma komutanlığını ziyaret etti.

“Cumhur İttifakı ruhu ile hizmet edeceğiz”
Yapılan ziyaretlerle ilgili değerlendirme de bulunan Milletvekili Taytak, “Pandemi öncesinde ara verdiğimiz ziyaretlerimize kaldığımız yerden tüm hızıyla devam ediyoruz. Haftasonu gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarımızın ardından bu hafta boyunca ilimiz genelinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacağız. Bugünde Bayat, Sultandağı ve Şuhut ilçelerimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde kurum yetkililerinin ve vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dinledik. Cumhur İttifakı ruhu içerisinde ilimize yapılması gereken hizmet ve yatırımları gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031