Güncel Haberler

Milletvekili Mehmet Parsak Sinanpaşa ilçesini ziyaret etti…

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak seçim çalışmaları kapsamında Sinanpaşa ilçesini ziyaret etti. MHP Türk Milleti’nin umududur. Sinanpaş ilçesinde esnafı, sanayicileri ve vatandaşları ziyaret eden Parsak, “Yaşanan kaosun sorumlusu AKP’dir. Bu girdaptan çıkmak için MHP’ye ihtiyaç var. Türk Milletinin umudu Türkiye sevdalısı MHP’dir” dedi

mhp3 mhp2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EKONOMİK SIKINTILAR ÇÖZÜLMELİ

Terör nedeniyle bölge halkının da sıkıntı yaşadığını ifade eden Parsak, “Güvenlik kuvvetlerinin savunmacı bir anlayışla kışla ve karakollarına hapsedilmesi uygulamasına ve terör örgütüyle örtülü veya açık müzakerelere derhâl son verilmelidir. Bölücü terör sorununun çözümünün öncelikle terörist unsurların etkisiz hâle getirilmesine bağlı olduğu gerçeği doğrultusunda kendileri de terör örgütünün tehdidi altında olan birtakım siyasî figürlerden medet umma yaklaşımı terk edilmelidir. Eş zamanlı olarak da terör unsurlarının istismar ettiği ekonomik ve sosyal sebeplerin ortadan kaldırılması için tedbirler hayata geçirilmelidir. Milli birlik ve beraberliğin tesisi ancak ortak değerler ve geçmiş üzerinde inşa edilen bir millet anlayışıyla ve müşterek bir gelecek yürüyüşü ile mümkün olabilecektir” dedi.

mhp1 mhp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEMOKRASİYE KATKI SUNACAĞIZ

Türkiye’nin demokratikleşme anlamında sorunlar yaşadığını ifade eden Parsak, “Devlet idaresinde, milletin en iyi şekilde temsil edildiği rejim olan demokrasiyi; hukukun üstünlüğünün, insan hak ve özgürlüklerinin en geniş anlamda teminat altına alındığı bir sistem olarak benimsemekte ve demokrasinin kurumsallaşmasının hayati önemine inanmaktayız. Demokratik siyasi kültürü, uzlaşma ve sorumluluk ahlakını önde tutan bir anlayışla siyaset yapan Partimiz; bu anlayışın Türk siyasi hayatına hâkim olmasına da öncülük etmeye devam edecektir” dedi.

Parsak gün boyu Sinanpaşa Hayvan Pazarı, sanayi kuruluşları, kamu kurumları, Sinanpaşa Ziraat Odası’nı da ziyaret ederek sorunları dinledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031