Güncel Haberler

Mehmet PARSAK “Nail Azbay’la Söz Hakkı”nın konuğu…

Afyonkarahisar’da bir dizi programa katılan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet PARSAK, dün akşam da Kanal 3’te yayınlanan “Nail Azbay’la Söz Hakkı” programına canlı yayın konuğu oldu.

Son dönemde artan terör olayları, koalisyon görüşmeleri ve erken seçim ile ilgili çok önemli açıklamalar ve tespitlerde bulunan PARSAK, net ifadelerle yerel ve genel siyasete ilişkin görüşlerini kamuoyu ile paylaştı.

TÜRK MİLLETİ’NİN BAŞI SAĞOLSUN

Programa, yaşanan terör olayları nedeniyle ve dün Dağlıca’da şehit düşen askerlerimizin ailelerine, yüce Türk Milleti’ne ve Afyonkarahisar halkına başsağlığı dileyerek başlayan Mehmet PARSAK,  artan teröre, siyasi destekçilerine ve yıllardır terörü şımartan siyasilere dikkat çekti.

“Çözüm süreci” adı altında yürütülen ihanet sürecini sert sözlerle eleştiren PARSAK, “Türkiye Cumhuriyeti’nin yollarına yüzlerce kilo mayın ve bomba döşenirken bu ülkenin hükümeti, istihbaratı neredeydi?” dedi.

AKP: “EY MİLLETİM BEN YANLIŞ YAPTIM” DEMELİ

AKP’nin 2002 yılında “sıfır terör” ile ülkeyi teslim aldığını hatırlatan PARSAK, zamanın Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın, Diyarbakır’da yaptığı bir konuşmada “Kürt sorunu“ndan bahsetmesi ile uyanmaya başlayan terörün, çözüm süreci lafları, Oslo görüşmeleri ve Habur rezaleti ille iyice palazlandığını, Dolmabahçe Mutabakatı ile de zirveye ulaştığını kaydetti.

Terörün yıllardır şımardığını, AKP hükümetleri uyurken, PKK’nın onbinlerce silahı ve tonlarca patlayıcıyı sınırlardan geçirdiğini, üstelik bunun AKP’li yöneticiler tarafından da “şehirlere silah yığınağı yaptığınızı biliyoruz” şeklinde teyid edildiğini hatırlatan Mehmet PARSAK, “AKP bir an önce yanlışından dönmeli ve ey milletim ben yanlış yaptım, çözüm sürecinden vazgeçiyorum, demelidir” şeklinde konuştu.

PKK terörünün, süreç içerisinde büyük güç kazandığına da dikkat çeken MHP’li Milletvekili, süreç içerisinde PKK dağ kadrosunun, şehirlere konuşlandığını, gelişen olayların terörist bir eylemden çok bir isyan ve ayaklanma niteliği taşıdığını söyledi. Hükümetin “çözüm süreci” adı altında yürüttüğü ihanet sürecinin, devleti büyük zaafa uğrattığını kaydeden PARSAK, “adamlar dağlara ray döşemişler, rayların üzerinde gidip gelme kabiliyetine sahip DOÇKA’larla askeri kendilerine yaklaştırmıyorlar” dedi.

ERKEN SEÇİMİN GERÇEK MALİYETİ MİLLETİMİZDEN GİZLENİYOR

Erken seçimin, dolaylı maliyetleri ile birlikte toplam bedelinin 35 Milyar TL. olarak hesaplandığını belirten PARSAK, “Kaçaksaray inşaatı için, erken seçim için para harcamaktan kaçınmayanlar, askerlerimizi tenekelerle göreve gönderiyor” dedi. MHP’nin, 7 Haziran seçimleri öncesinde emeklilere, memurlara, çiftçiye ve esnafa yönelik politikalarının toplam maliyetinin 70 Milyar TL. olduğunu hatırlatan PARSAK, “bugün erken seçim için 35 Milyar TL.’yi gözü kapalı çöpe atanlar, dün MHP’ye, vaadlerinin kaynağını soruyordu. Görüldüğü gibi ülkemizin parası vardır ama keyfi politikalarla israf edilmektedir” dedi.

DAĞDAN BİR SERÇE KALKSA DAĞ NE KAYBEDER, DAĞA BİR SERÇE KONSA DAĞ NE KAZANIR

Programın yapımcısı ve sunucusu Nail AZBAY’ın sorusu üzerine Tuğrul TÜRKEŞ’in geçici hükümette görev almasını değerlendiren Mehmet PARSAK, “Tuğrul Beyin, geçici seçim hükümetinde yer alması MHP’ye zarar vermez tersine bu durum, kenetlenmemizi sağlamıştır. MHP’de aslolan Ahmet, Mehmet değil, davamızdır” dedi.

ÖNEMLİ OLAN LİSTE DEĞİL MHP’NİN VARLIĞI VE DURUŞUDUR

MHP’nin 7 Haziran’daki listesinde Milletvekili Adayı olarak yer alan isimlerin 1 Kasım’da yapılacak seçimler için başvuru yapmamaları konusundaki bir soruya da yanıt veren Mehmet PARSAK, “Arkadaşlarımızın başvuru yapmamaları kişisel kararlarıdır, bu nedenle de kararlarına saygılıyız. Partimiz, 1 Kasım seçimlerine de en iyi listeyle girecektir. Bizde önemli olan kişisel ikballer değil, partimizin başarısıdır” dedi.

AKP, 1 KASIM’DA DİMYAT’A PİRİNCE GİDERKEN EVDEKİ BULGURDAN OLACAK!

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri’ne ilişkin tahminlerini de ifade eden MHP’li Milletvekili, “AKP, 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olacak, 7 Haziran’ı mumla arayacaktır” dedi.

VİCDAN ÇAĞRISI

Vatandaşlarımızı 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde vicdanları ile oy kullanmaya davet eden Mehmet PARSAK, ülkemizi, içinde bulunduğu bu zor durumdan yine milletimizin kurtaracağını ifade etti. Vatandaşlarımızı mutlaka oylarını kullanmaya sandık başına davet eden PARSAK, “Şayet vatandaşlarımız sandığa gidip vicdan ve akıl muhasebesi ile oylarını kullanırsa MHP’nin iktidar olması kaçınılmazdır” dedi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031