Güncel Haberler

İttifak seçim bürosu açıldı…

İyi Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi Şuhut ilçe teşkilatlarının varmış olduğu mutabakat sonucunda ittifak sağlanarak Cumhuriyet Halk Partisi eski belediye başkanı Ekrem Özsoy’un ittifak belediye başkan aday olarak gösterilmesi sonrasında seçim çalışmaları hız kazandı.
Bu çerçevede bugün saat 12’de şuhut eski kasaplar içerisinde bulunan seçim bürosu açıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Şahin Aykanat ve İyi Parti ilçe başkanı Cengiz Oral’ın konuşmaları ile devam etti. Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Burcu köksal konuşmasının ardından kürsüye gelen ittifak belediye başkan adayı Ekrem Özsoy halk hitap etti. Özsoy konuşmasında kısaca halka dokunan hizmetler yapacaklarını tüm şuhut halkını kucaklayacak larını Parti ayrımı yapmadan hizmet edeceklerini ifade etti. Konuşmalardan sonradan seçim bürosunun kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı. Seçim bürosu açılışına Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Burcu Köksal Cumhuriyet Halk Partisi il ve merkez ilçe yöneticileri İyi Parti il ve ilçe yöneticileri ile geniş bir halk kitlesi katılımı oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031