Güncel Haberler

İL BAŞKANLARI TOPLANTISI

Deva Partisi 6. İl Başkanları toplantısı Ankara Bilkent Otel gerçekleşti. Toplantıda Genel Başkan Ali BABACAN ile birebir görüşme sağlayan il başkanımız Kadir DAYLIK Pazartesi günü yaşanan üzücü kazanın detaylarını Genel Başkan Ali Babacan a aktardı. Bu üzücü olay ile ilgili ayrıca Genel Başkanımız bir mesaj paylaştı.

BAŞSAĞLIĞI
Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde meydana gelen acı kazanın sonucu beş öğrencimizin hayatını kaybetmesi yüreğimize ateş düşürdü. Hayatlarının baharındayken aramızdan ayrılan İsmail Eser, Nisa Eser, Teslime Eser, Damla Duran ve Melisa Demirel’e Allah’tan rahmet, acılı ailelerine bol sabır diliyorum. Kazada yaralanan öğrencilerimize acil şifalar temenni ediyorum.

Ali BABACAN
DEVA Partisi Genel Başkanı

Ayrıca ilimiz özelinde, güçlendirilmiş parlementer sisteme geçiş sürecinde altı siyasi partinin ortak mutabakat sağlaması konusunda görüşmelere başlaması önemlidir. Seçim sürecinin başladığının göstergesidir. Afyonkarahisar da yapılan ilçe kongrelerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, il kongresinde mutlaka Afyonkarahisar da olacağını ve Afyonkarahisar halkına saygı ve selamlarını iletti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031