Güncel Haberler

Geri sayım başladı…

Altın Haşhaş Ödülleri tertip komite ekibi tarafından Nisan ayı içersinde, Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan ödül gecesinin kategorilerin seçimi gerçekleştirildi.

Altın Haşhaş Ödülleri Tertip Komitesi Başkanı İlyas Kaan Taytak, alanlarında başarıyı yakalamış olan kişilerin belirlenerek yakın zamanda kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı.

Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği (AGAD), ev sahipliğini yaptığı ödül gecesi 11 Nisan 2015 saat 20.00’de seçkin konukların katılımı ile Korel Termal Otelde düzenlenecektir. Düzenlenecek olan bu geceye onur konuğu olarak da sürpriz isimlerin katılacağını ifade etti.

Taytak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Marka Kent Afyonkarahisar ve Altın Haşhaş Ödülleri Tertip Komitesi tarafından organize edilen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenecek olan ‘‘Altın Haşhaş Ödülleri’’ adlı ödül gecesinin bu yıl birincisi düzenlenecektir. Zirvedekiler Afyonkarahisar’da Buluşuyor adlı ödül gecesinde Kültür, Sanat, Siyaset, Ekonomi, Spor ve Barış etkinlikleri kapsamında yapılacaktır.

Gerçekleşecek olan bu etkinlikte, 40’a yakın kategoride ulusal ve yerel kişiler ve kurumlar ödül takdim edilecektir. Bunların başlıcası; Üstün Hizmet, Onur, Teşekkür, Barış ve Hoşgörü ödülleri başlıca olmak üzere alanlarından başarıyı yakalamış diğer kişilere de, Yılın Bürokratı, Belediye Başkanı, STK Başkanı, Gazeteci Yazarı, Yazarı, Haber Spikeri, Ses Sanatçısı, Kadın Oyuncu, Erkek Oyuncu, TV Program Yapımcısı, TV Program Oyuncusu, Dizi Film Oyuncusu, Sinema Filmi, Sporcusu, Mankeni, Modeli, İş Kadını, İş Adamı, Sunucu, Kadın Girişimcisi, Genç Girişimcisi, Eğitim Gönüllüsü, Yılın Markası Ödülü gibi kategorilerde belirlenen kişiler ve kurumlara düzenlenecek bu ödül gecesinde plaketler takdim edilerek onurlandırılacaktır.

Altın Haşhaş Kategoriler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031