Güncel Haberler

ESOB Başkan Adayı Cengiz Üstün’den Birliktir’e ziyaret…

Afyonkarahisar Esnaf Odaları Birliği’ne aday olan Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı M. Emin Birliktir’i oda başkanları ile birlikte ziyaret etti.

Odaları Birliği’ne aday olan Cengiz Üstün ve beraberindeki il ve ilçe oda başkanları ilk ziyaretini Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı M. Emin Birliktir’e yaptılar. Karşılık görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, Başkan Birliktir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Üstün’e odalar birliğine aday olmasının kent esnafına esnafına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha iyi hizmet için adayım

Bakkallar Odası Başkanı ve Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Başkan Adayı Cengiz Üstün ise, 2 Nisan’da yapılan Esnaf Odaları Birliği Genel Kurulu için adaylığını açıkladıktan sonra ilk ziyaretini Başkan Birliktir’e gerçekleştirdiğini belirterek, Afyonkarahisar esnafının temsil noktasında daha iyi hizmet alması adına aday olduğunu söyledi.

Aykın’dan teşekkür hediyesi

Ziyarete ESOB Başkan Adayı Cengiz Üstün’ün yanı sıra; Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mevlüt Ülker, Meyveciler ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Ergül Aykın, Kasaplar ve Sucukçular Odası Başkanı İbrahim Yörük, Giyimciler Odası Başkanı Hüseyin Karnıbüyük, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Şükrü Kostak, Ağaç İşleri Başkanı Suat Dilar, Sandıklı Esnaf Odası Başkanı Hasan mutlu, Emirdağ Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Aşık, Dinar Esnaf Odası Başkanı Burhan Özdemir, Çay Şoförler Odası Başkanı Muharrem Fidan ve Cay Esnaf Odası Başkanı Ceylan Güler katıldı.

custun

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031