Güncel Haberler

ELİBOL’UN, “ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ” MESAJI

elibolgazetecilergunuMHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı İsmail Elibol, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı İsmail Elibol, “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günün hep birlikte 54.yılını kutlamaktayız. Gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu vurgulayarak, gazetecilik mesleğinin ancak fedakarlık gösterilerek ifa edilebilecek bir meslek olduğunu belirtti. Halkın gerek yaşadıkları bölgedeki, gerekse dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi edindiği, görüş ortaya koyduğu, sesini duyurduğu basın, toplamsal gerçekleri öğrenmede de en etkili araçtır. Kamuoyunun olaylar karşısında doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirilmesi, halkın sıkıntıları ve taleplerinin yetkili makamlara ulaştırılması noktasında gazetecilerin kamunun önemli bir görevini de yerine getirmekte olduğuna dikkat çeken Elibol, çağdaş demokrasilerde basın halkın fikirlerini ve milletin iradesinin serbestçe ifade etmesini sağlayan önemli araçlardır. Tecrübelerimiz göstermiştir ki medya çok sesli ve serbest bir surette vazifelerini yerine getirdiğinde demokratik ve şeffaf sistemler işlerlik kazanacaktır. Tarafsız ve ilkeli tavrını halktan yana koyan, prensiplerinden ödün vermeyen gazeteciler, toplumsal ve demokratik gelişimimize büyük katkı sağlayacak sorumluluk sahipleridir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Afyonkarahisar’da görev yapan basın mensupları olmak üzere, tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031