Güncel Haberler

EL İNSAF BUKADAR AĞIR ELEŞTİRİYİ HAK ETMİYOR…

Bu tür bir yazı yazmayı yaklaşık bir aydır düşünüyorum. Kaderde yazmak varmış ve bu günmüş. Şuhut Belediye başkanı Recep BOZKURT kendi partililerinin bir kısmı başta olmak üzere ağır eleştiri altında. Bunlardan bir kısmı; Belediye olarak hiçbir yatırım yapmadığı, ne yapıldı ise bakan tarafından yapıldığı, bir kısım partilinin sözünden çıkmadığı, kendi iradesini ortaya koymadığı, yeri geldiği zaman masaya yumruğunu vurmadığı, çarşı Pazar gezmediği, esnaf ziyareti etmediği gibi eleştiri bombardımanına tutulmaktadır.

Bu arada başkan Bozkurt’u çalışkanlığı ile, beyefendiliği ile, dürüstlüğü ile, Bakan Veysel EROĞLU’nun her dediğini eksiksiz yerine getirmesi ile, toplumun her kesimi ile barışık olduğu söylemi ile destekleyen hemşerilerimizin sayısı da azımsanmayacak derecede var. Bu seçmen profili biraz çarşıdan ve siyasetten uzak, halk profili denile bilir.

Bu tespitlerden sonra EL İNSAF denilen konulara gelelim. 2009 seçim öncesine giderseniz AKP Şuhut’ta Seçim tahütlerinde bulunmuş, bunların nerede ise tamamına yakını genel bütçeden yapılacak yatırımlar olduğunu görürsünüz. Bu projeleri de tabiiki bakan Veysel EROĞLU mahareti ile olacak, takibi de Recep BOZKURT tarafından yapılacaktır. Oy veren AKP li bunu bilerek vermiştir. Şimdi neyini eleştiriyor anlamak mümkün değil. Hee mesele koltuk ise edep demek lazım. Bir kızı bir çok kişi ister bir kişiye nasip olur. Başkanlıkta Recep BOZKURT’a nasip olmuştur.

Bu Köşelerden Başkan çok kötü bir ekiple çalışıyor diyoruz, bu sözleri boşuna söylemiyoruz. Belediye meclis üyeleri kendi başkanlarının önüne duvar öreceklerine bundan önceki belediye başkanları ilçemize ne hizmet etmiş kendi dönemlerinde sadece belediye kaynaklarından ne hizmetler etmişler bunu çıkarıp halkla paylaşsalar; bırakın partilerine kendilerine iyilik etmiş olurlar.

Belediye meclis üyeleri ile ilçe yönetimlerinin akıllarına gelir diye biz birkaç örnek verelim. Nuri OYNAĞANLI 2 dönem başkanlığında, 4 adet hizmet binası yapmış buna karşılık 400 arsa satmıştır. Ayrıca yaklaşık 20 çivarında hizmet aracı almıştır.  Mevlüt CAN; 1 adet benzinlik yapmış, 1 adet Cumhuriyet Parkı yapmış, 1 adet parke taşı şantiyesi kurmuş olup, 1 adette hizmet binası yapmıştır. Ekrem ÖZSOY başkanlık döneminde 1 adet hizmet binasını tamamlamış, 1 adet hayvan pazarı yapmış, 1 adet yalı mahallesine park yapmıştır. Recep BOZKURT başkanlık dönemi içinde 1 adet hizmet binası yapıyor, 25km su isale hattı yenilemesi yaptı, Hayvan pazarını tamamladı. Şu anda projesi tamamlanan tam teşekküllü AB normlarına uygun Mezbaha çalışmaları devam ediyor.

Bu saydığımız belediye başkanları araç gereç ihtiyaçlarını karşılamış, araç parklarını yenilemiş, temizlik hizmetlerini vermiş, belediyenin yapması gereken tüm hizmetleri yapmaya çalışmışlardır.

Son yirmi yılın başkanları ve hizmetleri karılaştırılırsa, Şu an başkanlık yapan Recep BOZKURT biraz insafsız bir şekilde eleştirilmektedir.

Bu çevresinden olduğu zaman Tek bir söz kalıyor. EL İNSAF…

Bu yazı ile arı kovanına çomak soktuğumun bilincindeyim. Şimdiden söyleyeyim; ben asla AKP li olmam. Başkan BOZKURT ile her hangi bir bağlantımda olmadı, bundan sonrada olmaz. Başkanlık döneminde en çok başını ağrıtanların başında geldiğimi de biliyorum. BAZ istasyonu ile ilgili suç duyurusu ve dava süreci devam ediyor. Yeri geldiğinde siz değerli okuyucular ile de paylaşırım.. .

Arı kovanın da olanların bilgisine.

One comment

  1. romantik şuhutlu

    abdullah reis in recep bozkurt out

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031