Güncel Haberler

DP ŞUHUT ADAYI; Nuri Oynağanlı

dp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Demokrat Parti (DP) Şuhut belediye başkan adayı olarak Nuri Oynağanlı açıklandı. Aday tanıtım toplantısı ve seçim bürosu açılışı yapıldı. Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Afyon’dan  gelen kalabalık bir misafir topluluğu ile yapılan açılış törenine, Şuhut halkının fazla ilgi göstermediği gözlerden kaçmadı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin UYSAl; “Türkiye‘de yolsuzlukla, yoksullukla ve yasaklarla mücadele edeceğiz’ diyenlerin, 10 yılı aşan bir iktidarının sonuna geldiğini ve iktidarda kalmak için Türkiye‘nin önüne yeni yasaklar koyduklarını” ifade ettiği konuşmasından sonra  DP Şuhut Belediye Başkan adayı Nuri Oynağanlı açıklandı.

Eski belediye başkanı Nuri Oynağanlı konuşma yaparken gergin olduğu, elinin titrediği masaya yaslanmak ihtiyacı hissettiği gözlerden kaçmadı.

 

 

6 comments

  1. KADIOĞLU ORMANCI

    yorgundur o yaşlanmıştır mevlüt can başkan…………………..

  2. yapacak bişi yok çekemeyenler çatlasın nuri başkan kimsenin zoruna gitmesin hele………………….

  3. de get yalan dünya

    oynağanlı kendini beğenmeyenlerin refahın adayına oy verebileceğini savundu ancak refahın adayı da oynağanlıyı destekliyor muş :)))

  4. pehlivan pehlivan

    yenilgiye doymayan pehlivan güreşe doymazmış demiş atalarımız sanki bu söz oynağanlıya söylenmiş gibi sanki :)))

  5. hocasının tabelası

    cemaatin oynağanlıyı açıktan destelediğini duymayan kalmadı inşallah. Peygamber efendimizinde (sümme haşa) hayırlısı buyurmuş rüyada.

  6. Son dönemdeki gelişmeler recep bey e verme diyor o yüzden alternatif nuri bey…..geçen secim akp verdik ama onlar da temiz değilmis

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031