Güncel Haberler

Dernek başkanından; Çifte mesaj…

İstanbul’da bulunan Şuhut Kültür ve Dayanışma derneği
Genel Başkanı Suat Benli iki mesaj birden yayınlayarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız ile girmekten olan Ramazan ayını kutladı.

23 Nisan, Türk Milleti’nin karanlıktan aydınlığa kavuştuğu gündür.Milletimizin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. M.Kemal Atatürk Egemenlik kayıtsız şartsız ulusundur diyerek bu özel günü geleceğin gençleri olan çocuklara bayram olarak hediye etmiştir.
.İşte;
”Yarının teminatı olan çocuklarımıza,yarınımız gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun’’
”Çocuklar sizlerin Türkiye’ yi bugünkü seviyeye getiren nesillerin izinden gideceğinize, ülkenin huzuru, refahı ve gelişmesi için zorluklar karşısında yılmayacağınıza inancımız tamdır.‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.”

İkinci mesaj;

Başlangıçlar Sonuçların tecelli Yeridir ” Rahmet ile başlayan Ramazan Ayının arınma ve Kurtuluş ile Tecelli bulmasını Rabbimizden niyaz ederim.Bu mübarek Ramazan ayımızın sevgi,saygı,
paylaşmanın çoğaldığı,kötülüklerin azaldığı,kardeşliğin dostluğun arttığı,dargınlıkların bittiği
Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olarak geçmesini,hepimize huzur ve bolluk bereket getirmesini,
Kalplerimize ,gönüllerimize ferahlık, ruhlarımıza şifa olmasını kalbi duygularımla gönülden dilerim.Hayırlı Cuma’lar hayırlı Ramazanlar.dilerim.Sağlık afiyetler
SUAT BENLİ
Şuhut Kültür ve Dayanışma derneği
Genel Başkanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031