Güncel Haberler

Demokrasi ve Atılım Partisi Şuhut ilçe kongresi yapıldı.

Demokrasi ve Atılım Partisi ( DEVA ) Afyonkarahisar Şuhut İlçesi 1. Olağan Kongresi Pazar günü Şuhut Belediye Düğün ve Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Şuhut İlçesinde gerçekleştirilen kongreye Deva Partisi Afyonkarahisar Kurucu İl Başkanı Kadir DAYLIK ve İlçe Başkanları il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Şuhut Kurucu İlçe Başkanı Turgut Fehmi TUNÇAY ın açılış konuşmasıyla başlayan kongrede, açılış konuşmasını müteakiben divanın oluşturulmasına geçildi. Yapılan oylamada Kongre Divan Başkanlığına Selçuk ALTINTUĞ , divan Başkan yardımcılığına Ayşen DENİZ , Divan üyeliklerine ise Ahmet DAYILAR ve Ahmet KIZIK seçildiler.
İlçe Başkanı Turgut Fehmi TUNÇAY yaptığı konuşmada, DEVA Partisinin daha bir yıl kadar önce kurulmasına rağmen hızlı yükselişinin devam ettiğini ilçemiz de mahalle ve köylerde teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiğini olası seçimlere Şuhut ilçesinin hazır duruma gelmesi için gece gündüz çalışacaklarını Ali Babacan liderliğinde kurulan DEVA Partinin üyesi olmaktan gurur duyduğunu DEVA Partisine gönül vermiş yol arkadaşları ile birlikte yürümekten onur duyduğunu, ülkemiz için şuhut için elimizden gelen her fedakarlığı yapacaklarını sözlerine ekledi.
İl Başkanı Kadir DAYLIK yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Bayramını kutladığımız bu günler de , Cumhuriyetin temellerinin atılmasına öncülük eden bu tarihi kentte, Ulu Önder Atatürk ün dediği gibi “Afyon son büyük zaferin kilidi oldu. Afyon tarihi mücadelemizde unutulmaz parlak bir sayfaya maliktir” dediği gibi, DEVA Partisinin iktidar yürüyüşünde işte bu güzide kadrolarla, Vatan evlatları ve Mehmetçik Kocatepe nasıl yürüdüyse, Anadolu ya uzanan bu zorlu engebeli topraklardan nasıl yola çıktı ise Kocatepe den kopan çığlık nasıl Ankara da yankılandı ise, bugün Şuhut tan kopan çığlık Afyon da yankılanacak, Genel Başkanımız Ali Babacan Liderliğinde Ankara’dan kopan çığlık Anadolu’nun verimli topraklarında dalga dalga yankılanmaya devam edecektir. Bizler şuhut ilçe yönetiminin güzide temsilcilerine güveniyoruz. Şuhut ilçe başkanımız Turgut Fehmi Tunçay başkanımızın yapacaklarına ve anlattıklarına inanıyor, İlçemiz için iyi bir başkan olacağını ümit ediyoruz. Diyerek sözlerine son verdi.

SEÇİM SONUÇLARI:
İLÇE BAŞKANI ; Turgut Fehmi TUNÇAY
ASİL ÜYELER; İsmail GÖÇEN , Mehmet ÇAPUTÇU , Basri ER , Cavit KARAKUYU , Abbas ALTINTAŞ , Kemal SÖNMEZ
YEDEK ÜYELER; Veli KIPIK , Erkan TAŞPINAR , Adil TİRYAKİ , Hamza YÜKSEL , Fatih KALAYCI
İL DELEGELERİ; Turgut Fehmi TUNÇAY , İsmail GÖÇEN , Mehmet ÇABUTÇU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031