Güncel Haberler

ALIŞTIK ARTIK ..! SINAVSIZ MEMUR YAPILANLARA .

Turk Buro Sen Genel Baskani Fahrettin Yokuş yapyigi açiklamada ulkemizin kanayan yarasina parmak basti. Yokuş ”
TBMM Adına Kamu Kurumlarını Denetleyen SAYIŞTAY . Ankara Gölbaşı İlçesi Belediyesinde İstisnai Memur Kadrolarını ,DOLDUR -BOŞALT Yöntemiyle 3Yılda 5 tane Siyasi Yandaşını Sınavsız Memur YAPMIŞTIR ..!

Belediye BAŞKANLARINA Seçildikleri Dönem içinde ” İstediği Kişiyi ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ Olarak Çalıştırabilir Yetkisini , İstismar ederek Tam 5 Kişiyi Sınavsız Özel Kalem Müdürü yapıyor .Daha Sonra Boş bulunan bir Memur Kadrosuna kaydırma Yöntemiyle .. yandaşlarını “SINAVSIZ MEMUR YAPIYOR ”

Daha önce Bu konuda Defalarca Açıklama Yaptık . “Kul hakkıdır -İnsanlarımız Arasında ayrımcılıktır . En büyük insan hakları ihlalidir , İnsanlığı sığmaz Yapmayın -Etmeyin Dedik ” ancak Siyasi iktidar Bu Konuda o kadar ileri Gitti ki , Sadece Belediye Başkanları Değil , Bazı Valiler ,istisnai Memur kadrosu çalıştırma yetkisi verilen kurumların Amirleri , Bakanlar , Başbakan , MECLİS başkanı Tamamı Bu KADROLARI istismar ederek akraba ve Yandaşlarını Devlete Sınavsız yerleştirip iş sahibi yaptılar .

Örnek olarak Cumhurbaşkanımız Tayyip Beyin Yeğeni Ali ERDOĞAN ,TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan’ın Yeğeni Gökhan Toptan Hemen Hemen AKP Dönemininde M. Vekilliği Yapmışların Kahır Ekseriyetinin çocukları ve Yeğenleri ..!

Bizim Tesbitlerinize Göre , 15 yıllık AKP İktidarın da yasaları Arkadan Dolanarak İSTİSNAİ KADROLARI ÖNCE DOLDURUP , SONRA BOŞALTIP ,TEKRAR DILDURARAK .
Suretiyle 20 Bini Aşkın AKP Yandaşı Sınavsız memur Yapıldı ..

Memur Olmak için geçtiğimiz yıllarda 3MİLYONU aşkın Türk Gencinin KPSS’ ye Girdiği Gerçeği ile yüzleşince , Bu adaletsizliğin ve Ayrımcılığın be kadar Utanç verici bir tezgah olduğu görülür ..!

MEMURİYETİ SINAVSIZ GİRME YOLU ..!
Sayıştay Gölbaşı Belediye Başkanının Mevcut yasaları Arkadan dolanarak yaptığı Ayrımcılığı Şu şekilde raporuna yazmıştır ;
” Bu Atamalardan; Öncelikle Belediyede Çalışan memurlardan olması gerekliliğine uyulmadığı , bir Seçim dönemi boyunca çalıştırılması esasına riayet edilmeyerek , bu kadronun memuriyete sınavsız atama yolu olarak kullanılır hale geldiği , bu suretle kanun önünde eşitlik, Kamu Görevine Girmede Eşitlik ve liyakat ilkesine aykırı durumun oluştuğu tesbit edilmiştir ..”

Sayıştay denetim raporunda belirtildiği yanlıştan dönülmesi Mümkün mü ..? Hayır . Atananlar Geri memuriyet dışına çıkartılamazlar ..
Belediye Başkanına Soruşturma Açılır mı .,? Hayır ..!
Çünkü Yıllardır Akp’liler bunu yapıyor . Başbanından Bakanına, Bürokratından Belediye Başkanına kadar .
Bu Belediye Başkanı Ödül bile alabilir . Küçük bir belediyede AÇIKTAN 5 Memur yandaş alınması az bir şey değil elbette ..
Ne diyelim ..yapılacak bir şey yok ..!
Allah’a Havale edelim ..!” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031