Güncel Haberler

AKP Recep BOZKURT’la yola devam…!

İlçemizde ilk aday adaylığını açıklayan şu anki belediye başkanı Recep BOZKURT ile AKP yola devam kararı prosedürün tamamlanmasını bekliyor. Yaklaşık olarak bir yıl evvel baba yadigarı dükkanını kapatırken Bakan Veysel EROĞLUN’dan adaylık vizesi aldı mı diye yayın yaptığımız dönemde; AKP içinden ve bazı  çevrelerden memurluk ve Ankara dedikoduları üretiliyordu.

İlkeli ve sorumlu yayımcılığı gereği aday adaylarının belirlenmesi sürecinde belediye başkan aday adayları ile ilgili haberlere yer vermedik. Eşit şartlarda yarışınlar istedik. Her hangi birine taraf veya angaje olmak istemedik. Bu sesizliğimiz AKP belediye başkan aday tesbitine kadardır. Bu süreden itibaren; hukuksuzlukların, haksızlıkların ve kayırmacı tavırların üzerine hukukun içinde kalarak aleni mücadele edeceğimiz bilinmelidir.

Belediye başkanı ve AKP adayı Recep BOZKURT bundan önce yaptığımız ikazları ve belediye meclisi yapılırken, partili belediye meclis üyelerinden ve İlçe yönetim kurulu üyelerinden yaşadığı sorunları yaşatanlarla yol arkadaşlığı yapmayacağını; Siyasi baskılara maruz kalırsa Sayın Bakanımız Veysel EROĞLU ile her konuyu paylaşmasını temenni ederiz. Ustalık dönemi inşallah kendisinin dediği gibi olur.

6 comments

  1. Çıraklık dönemi bitti şimdi kalfalık hakkı allah muvaffak etsin.

  2. recep beyin durumu belli
    bakan yapar
    recep bey yatar
    bakan işyapar recep beyy yatar
    bakan bile diz çoküyör recep beye belediye başkanı olun diye
    gürürlu ve onurlu abimiz

  3. recep bey e göre değil siyaset.şuhut bakan sayesinde fırsat yakaladı heba olmasın.iletişim yok halk arasına girme yok,belediye hizmeti yok herkes kendine buyruk.

  4. Bence Recep Bey yola devam etmeli.

  5. Tabiki Recep BOZKURT’la yola devam edilmeli.Ustalık dönemi ALLAH yardımcın olsun.HÜSEYİN KOSKU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031