Güncel Haberler

AK Parti’nin kurulduğu yer, yıkıldığı yer olacak…

Afyonkarahisar’da yaptığı mitingde CHP’den de destek isteyen MHP Lideri Bahçeli, iktidar partisini eleştirerek, “AK Parti’nin kuruluş yeri burasıdır. Sürekli Afyon’dan yola çıktık diyerek ahkam kestiler. Ancak AK Parti’nin kurulduğu Afyonkarahisar yıkıldığı yer de olacaktır” şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda günün ilk mitingini Afyonkarahisar’da gerçekleştirdi.

FEDAKARLIKLA NAMERTLERE KAFA TUTARIZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 96 yıl önce Samsun’dan milli mücadelenin ilk adımının atıldığını belirterek 19 Mayıs’a ilişkin “Samsun milli devletin yol haritası, asırların içinde kaynaşan aziz milletimizin heyecan ve haysiyet kaynağıdır. Bu kaynak kurumayacaktır. Bu kaynak yağmalanamayacaktır” değerlendirmesinde bulundu. Türkiye’yi tarihin gerisine düşürmeye kimsenin gücünün ve nefesinin yetmeyeceğini söyleyen Bahçeli, “Afyonkarahisar’da hala taarruz ruhu vardır. Çünkü Afyonkarahisar’da hala cesaret, hamiyet ve fazilet yaşamaktadır. Gerekirse 93 yıl öncesinde olduğu gibi Kocatepe’ye tekrar karargah kurarız. Gerekirse Dumlupınar’a kadar aşkla koşar, fedakarlıkla namertlere kafa tutarız” dedi.

KURULDUĞU YER, YIKILDIĞI YER OLACAK

“Üreticiyi düşünen yok” diye sözlerini sürdüren Bahçeli, “Sayıları artan Suriyeli sığınmacılar Afyonkarahisar’ın sosyal ve ekonomik dengesini sarsmaktadır. Çiftçilerimiz bankalara çalışmaktadır. Aranızda bu gerçekleri yalanlayacak var mıdır? Pancar üreticisi Afyonlu aç kalmış, Davutoğlu’nun umurunda değildir. Arpa ve buğday çiftçisi Afyonlu sefalete sürüklenmiş, Başbakan’ın aklında yoktur. Afyonkarahisar’da her evde en az bir işsiz vardır. Esnaf can çekişmektedir. Geleceğiniz ipotekli, ödenmemiş senetler peşinizdedir. Kredi kartlarınızın limiti dolmuş, faiz üstüne faiz binmektedir. Durum kötüdür. Bu acı verici gerçeklerin sorumlusu AK Partidir. Bildiğinizin gibi, AK Parti’nin kuruluş yeri burasıdır. Sürekli Afyon’dan yola çıktık diyerek ahkam kestiler. Ancak AK Parti’nin kurulduğu Afyonkarahisar yıkıldığı yer de olacaktır” şeklinde konuştu.

 

Konuşmasının ardından Bahçeli kürsüden mitinge katılan vatandaşlara karanfil attıktan sonra, Uşak’ta yapacağı mitinge katılmak üzere kalabalık bir konvoy eşliğinde kentten ayrıldı.

mhp

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031