Güncel Haberler

AK PARTİ İÇİNDE BÜYÜK BİR KARGAŞA VAR

Saadet partisi Afyonkarahisar merkez ilçe başkan yardımcısı Erhan Akpınar yaptığı haftalık basın toplantısında sözlerine UEFA Uluslar Ligi’nde Rusya’yı 3-2 mağlup eden A Milli Futbol Takımımızı tebrik ediyor, önümüzdeki maçlarda başarılarının devamını diliyorum.” Diye başlayan Akpınar;
AZERBAYCAN’I KUTLUYORUM
Azerbaycan’ın Ermenistan karşısında aldığı zaferi kutlayan Akpınar, “Azerbaycan, gücünü toparlayarak, Ermenistan karşısında büyük bir başarı gösterdi. Bu zafer, bizim için mutluluk vesilesidir. Bunun sonucunda Azerbaycan tarafından kurtarılan yerlerin denetiminin kendisinde kalmasını sağlayacak bir ateşkes sağlandı. Bu süreçte Türkiye’nin tavrını da önemli görüyorum. Azerbaycan’a verdiği destek zaferin kazanılmasında etkili oldu” dedi.

AK PARTİ İÇİNDE BÜYÜK BİR KARGAŞA VAR
istifanın AK Parti içindeki ciddi çekişmenin göstergesi olduğunu kaydetti. Albayrak’ın istifa metninin satır aralarını değerlendiren Akpınar “Albayrak tarafından Instagram üzerinden yayınlanan istifa metninde artık bakanlığı yürütemeyeceğinin ifade ederken ‘at izi it izine’ karıştı cümlesini kullanıyor. Bu ifade içerdeki kargaşanın ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Hak ile batılın ayırt edilmesinin zorlaştığı bir ortam demesi de vahameti gözler önüne seriyor. Ve sonunda ‘Allah sonumuzu hayreylesin’ diyerek bitiriyor. Bu da zihin dünyalarının altında yatan bir durumu ortaya koyuyor. O durum, Allah yardım etmezse bugünkü sorunların üstesinden gelinemeyeceğidir”

TÜRKİYE ARTIK BAŞKANLIK SİSTEMİ İLE YÖNETİLEMİYOR
Türkiye’nin başkanlık sistemi ile yönetilemediğinin çok açık olduğunu kaydeden Akpınar “Bu sistemde bir kural, müzakere, muhalefetle diyalog ortamı yok. Sadece Sayın Cumhurbaşkanı’nın kararları var. Tek başına karar veriyorlar, Sayın Cumhurbaşkanı da tek başına kararlarını değiştirebiliyor. Sonuca bakıyoruz; eğitim, adalet, ekonomi, dış politika nereye el uzatılsa sorunlar ortaya çıkıyor” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031