Güncel Haberler

Afyonkarahisar’da Suriyeli dehşeti…

Afyonkarahisar’da Iraklı bir kişiyi domuz bağı ile ellerini kollarını ve ayaklarını bağlayarak ailesinden fidye isteyen 2 Suriyeli, Kilis’de yapılan bir operasyonla yakalandı.

Olay Afyonkarahisar’ın Sümer Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki Suriyeli J. A. ile 23 yaşındaki yine Suriyeli H.G. adlı şahıslar, 24 yaşındaki Iraklı M.S.M.A.S isimli şahsı Afyonkarahisar’ın Sümer mahallesindeki bir evde zorla alıkoyarak, ellerini kollarını ve ayaklarını domuz bağı ile bağladılar. Iraklı şahsın üzerindeki telefonu da alan Suriyeli zanlılar, bağladıkları şahsın ailesini arayarak 2000 dolar getirdikleri takdirde bırakacaklarını ifade ettiler. İstediklerini alan Suriyeliler Afyonkarahisar’dan ayrılarak Kilis’e gittiler.Suriyeliler hakkında Emniyet Müdürlüğü’ne suç duyurusunda bulunan Iraklı M.S.M.A.S adlı şahıs, yapılan eziyet ve işkenceleri anlattı. Zanlılardan şikayetçi olarak yakalanmalarını istedi.

Oyalın ardından geniş çaplı bir araştırmaya giren Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Suriyeli zanlıların Kilis ilinde olduklarını tespit etti.Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile irtibata geçen Afyonkarahisar Emniyet ekipleri, zanlıların yakalanarak gözaltına alınmalarını sağladı.Kilis’te gözaltına alınan Suriyeli 2 şahıs, SEGBİS sistemiyle mahkemeye çıkarılacağı bildirildi.
Kaynak: sontelgraf.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031