Güncel Haberler

AFJET NE İŞE YARAR…

iyi Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya haftalık yaptığı basın acıklamasında AfJet ne işe yarar dedi. İnkaya;”Kısa adı Afjet olan Afyon Jeotermal Turizm ve Ticaret A.Ş; jeotermal su kaynaklarıyla bölgesel ısıtma tesisleri kurmak, dönüş suları ile seralara su temin etmek amacıyla 14.02.1994 tarihinde kurulmuştur. Güncel sermayesi 4 milyon TL olan şirketimizin ortakları; Afyonkarahisar İl Özel İdare Müdürlüğü (%59,42), Afyonkarahisar Belediyesi (%26,66), Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (%6,03) ve diğer küçük ortaklıklar (%7,89)’ dır. Şirketimiz toplam 9 yönetim kurulu üyesinden oluşmaktadır.
Şirket Genel Müdürü sayfada jeotermalin öneminden bahsetmekte kendisi de yapılanları yeterli görmemektedir.
(Beyler sizler ağlama makamı değilsiniz .!)

ÇÖZÜM ÜRETİNİZ ,ŞEHRİMİZİN ISINMASININ TAMAMINI JEOTERMALE ISITMA İLE ISITINIZ.NEYİNİZ EKSİK? İKTİDARDAKİ PARTİYLE Mİ SORUNUNUZ VAR?
SİZ SOKAKLARI KAZACAĞIZ DEDİNİZ DE BU ŞEHRİN İNSANLAR KAZMAYIN MI DEDİ?
CANINIZ İSTEDİKÇE ZAMANLI ZAMANSIZ ZATEN KAZIYORSUNUZ KASABA GÖRÜNÜMLÜ BU UNUTULMUŞ ŞEHİR MERKEZİNİ PTT KAZAR,O BİTER DOĞAL GAZ  KAZAR, O BİTER BELEDİYE SU,KANALİZASYON KAZAR.SOĞUK GÜNLERİ BİR YILIN YARISINA YAKIN OLAN BU ŞEHRİ SICAK SUYLA ISITINIZ.
AFYONKARAHİSARIMIZ ÜÇ AYAKLI BİR SICAK SU KAYNAĞININ GECEK ÖMER HAVZASI 16 K.M GAZLIGÖL18KM,KIZIL KİLİSE 25 KM  ARASINDA YER ALMASINA RAĞMEN 
YÖNETİCİLERİNİN ÖNEMSEMEMSİ YÜZÜNDEN SICAK SUYLA ISINMAYI GERÇEKLEŞTİREMEMİŞTİR.16 YILDIR İKTİDARA SAHİP OLANLAR GAFLET VE DALALET İÇİNDEDİR.
GEÇEN YILLARDA TÜRKİYENİN HAVASI EN KİRLİ İLLERİNDEN BİRİSİ AFYONKARAHİSAR OLMUŞTUR.
 DENETİMSİZ KALORİFER YAKICILARI AKŞAMLARI ESKİ KOLTUK,KAUÇUK,PLASTİK ŞİŞE KISACASI GERİ DÖNÜŞÜME GİDEBİLECEK NE VARSA YAKMAKTA ,HAVAYI NEFES ALINMAZ HALE GETİRMEKTEDİRLER,
BU KONUYU DENETLEMESİ GEREKENLER KURALSIZLARI ÜZERİZ DİYE HİÇ SESİNİ ÇIKARMAMAKTADIRLAR.

İŞTE BUNUN İÇİN DİYORUZ Kİ SICAK SUYLA ISINMA İMKANI ÇOK KISA SÜREDE HANELERE VERİLMELİ, HEMDE SICAK SU DAĞITIMINA ÇAVUŞBAŞ, ÖRENBAĞ, SÜMER, KARŞIYAKA, VB. MAHALLELERDEN BAŞLANMALIDIR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031