Güncel Haberler

60 AY 60 HİZMET HEDEFİ NE OLDU…

30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi Ak Parti İlçemizde DAİMA MİLLET, DAİMA HİZMET sloganı ile halkımızın önüne 60 proje koymuş ve oy istemişti. Halkımızda önce Bakanımız Veysel Eroğlu’na desteğini ve güvenini göstererek belediye başkanlık görevini 2. Dönemde de Recep Bozkurt’a verdi.

İlçemiz belediye teşkilatı kurulduğundan bu zamana belki hiçbir belediye başkanına nasip olmayacak şekilde hem iktidar desteği, hem de kabinede ilçemizin yetiştirdiği dünya çapında bir bilim ve gönül adamı olan Prof.Dr Veysel Eroğlu’nun desteği 2. Dönemini tamamlamaya bir yıl gibi bir zaman kalan başkan Recep Bozkurt’a verdi.

Destekler bittimi hayır. İktidar partisi genel bütçeden yapılması gerekenleri diğer ilçelerle beraber ilçemize de yapıyor. Toki inşaatları tamamlanmak üzere, doğalgaz 1. Etap tamamlandı. Göletler ve sulama kanalları tam gaz devam ediyor. Taşkın koruma kanalları tamamlandı.

Bu saydığım hizmetler diğer ilçelerimize de yapıldı veya yapılmaya devam ediyor. Ayrıca bizde 22 km lik Afyonkarahisar ile Şuhut arası bölünmüş yol çalışmaları devam ediyor. Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun ilçemize yaptığı en büyük hizmettir.

Bunları saydık. Doğruya doğru. Gelelim asıl meseleye; Recep başkan kusura bakmasın. İlçemiz yamalı bohça gibi. Her yer kazık, her yer delik deşik. Tamam kardeşim alt yapı hizmetleri yapılıyor diyebilirsin makuldür; Altyapı çalışmaları biten yerlerde yol yenileme çalışmaları başlatman gerekiyor. Bir de senin bu halka bir sözün var. Modern ve çağdaş Pazar yeri yapacaktın. Ne oldu da oraya da toprak dökerek düzeltme çalışmaları yapıyorsun. Bunu da hizmet diye belediye sitesinden ve sosyal medyadan duyuruyorsun. Modern ve çağdaş Pazar yeri yapmaktan vaz mı geçtin. Alan hazır. İmkanlar mevcut. Bir emrinle projelerde hazırlanır. Emrinde ve belediye meçlisinde uzman kişilerde var.

Ne bekliyorsun anlamış değilim. Belki de güçlü bir muhalefet yok. Belki de 3. Dönemi garanti görüyorsun. Belki de benden bu kadar diyorsun. Bu DAİMA MİLLET, DAİMA HİZMET sözü yani 60 ayda 60 hizmet hedefi senide bağlar, bakanı da bağlar, iktidarı da bağlar. Hadi belediye internet sitesinden yayınlasana 4 yıl sonun da yani 48 ayda kaç hizmet sözünüzü yerine getirdiniz. Kalan 12 ayda hangi projeleri tamamlayacaksınız.

Biz her köşe yazımızda ilçemizin önceliği dikkate alınarak yapmadığınız bir tahütünüzü okurlarla paylaşıp yorumları kendilerine bırakacağız.
Hoşça kalın, Dostça kalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031