Güncel Haberler

TOKİ GERÇEĞİ…

Şuhut Toki Konutları çevre düzenlenmesinden sonra önümüzdeki günlerde sahiplerini bulacak. Teslimatın ve anahtar teslim törenlerinin önümüzdeki ay başında tamamlanması sonrasında mülk sahiplerinin taşınmaya başlamaları beklenmektedir. İlçemizdeki konut ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılayacak olan TOKİ konutları ne kadar geç kaldığı gerçeği ile yüzleşilmiştir. Bitmeden tükenen TOKİ konutlarına olan talepte dikkate alındığında isteksiz davranan yerel yöneticilerin ne kadar hatalı oldukları gerçeği ortaya çıkmıştır.

Afyonun bazı ilçelerinde 3. Etabı bitmiş veya bitmek üzeredir. İlçemizde 2. Etap TOKİ konutları yapılmaya başlanılmalıdır. Yerel yöneticiler deprem gerçeğini ve diğer ilçelerde yapılan en fazla 4-5 katlı TOKİ konutu yapılması için çaba harcamaları gerekmektedir.

Afyon İlimizin sonradan ilçe olan Bayat İlçesine yapılan 160 konut ve 1 iş merkezi olan TOKİ konutları resimleri ile Şuhut İlçemiz TOKİ konut resimlerini yayınlıyoruz. Takdir okuyucularındır.

2 comments

  1. Hakketen ne oldu bu tokiler teslim edildimi hak sahiplerine niye bu kadar gecikti 2010 temmuzda baslandi simdi tarih:04-04-2013.

  2. ismail dönmez

    şuhut toki evlerini bitiremeyen mutahitlere neden iş veriliyor. şuhut belediyesi bunun takibini niçin yapmıyor. başka illerde 6 ayda tamamlanan toki projeleri şuhutta beş yıldamı tamamlanacak. Böyle firmalara iş verilmesin……………………………

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.