Güncel Haberler

EĞRİSİDE VAR…

Bir yerel basınımızda çıkan haber, dikkatimizi çekti. Yazılanlar doğru olmamasını temenni ediyorum. Ancak bu kadar net ifadeler  kullanıldı ki beldesi de mutlaka vardır. Biz haberin içeriğinden çok seviye ile ilgili endişelerimizi paylaşacağım. Bir bayan çalışana köpek demeye gelen net bir cümle kuracaksın. Lafı dolandırmadan ifade edeyim. Bir gazeteciye ve bir cemiyet başkanına yakışmamıştır. Bizlerde bir çok konuda tehdit edildik, basına yansıtmadığımız gibi gereği ne ise onu yapmaktan da geri kalmadır. Allah ta bilir, konunun muhatapları da bilir. Sayın Dernek başkanı gereğini yapacaksın. Belgelerini koy ortaya kararı belediye başkanı ve Şuhut halkı versin.

Bir esnaf kardeşimizin birinci vazifesi hizmet aldığı belediyeye karşı yükümlülüklerini yerine getirmektir. İlan ve pano vergilerinin ödenmesidir. Sen vergini ödeseydin, böyle ucuz şantaja boyun eğmezdir. Biz basın ve kişi olarak; Şuhut esnafının hep yanındayız. Bu köşelerden hep seyyar satıcılara, pazarcılara karşı çıkmışızdır. Belediye hoporlörün den ilanları verilmemeli demişizdir. O düşüncemiz ne kadar doğru ise, alış verişlerimizi hep Şuhutlulardan yapmaya çalışıyorsak; Kusura bakmayın esnafta vergisini verecek. Kirasını ödeyecek. Hemde belediye binasında kiracı ise geciktirmeden ödeyecek. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Başkanda geciktirmeden tahsil nasıl yaparım onun yolunu arayacak. 

 

“Beni Afyondaki basın dostlarına yemek yediği yerdeki belgeleri ifşa etmekle tehdit eden, kim bilir nelerle tehdit eder” ifadeleri de uygun düşmemiştir.

Bir gazeteciye ve cemiyet başkanına; İnsanlar sormaz mı..! 

“Ekşimi yedinde dişin kamışıyor.” diye.

Zülfükara dokunduysak AF ola.

 

ŞUHUT HABER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.