Güncel Haberler

Şuhut Belediyesinde Logo Değişikliği…

Şuhut Belediye Meclisi’nin Ocak Ayında gerçekleştirilen Meclis Toplantısı’nda Belediyemiz tarafından kullanılmakta olan logo görselinde günümüz teknolojileri ile yapılmasına imkan kalmadığı, yapılan görsel çalışmalarda istenilen ölçüde kullanılamaması ve Belediyemiz Kuruluş yılının yapılan tarihi araştırmalar sonucu 1884 olduğunun ortaya çıkması nedeniyle değiştirilmesi gündeme gelmiş, mevcut logonun günümüze uygun ve modernize edilmesi hususunda Belediye Başkanımız Recep Bozkurt’un belediyemiz ilgili birimleri tarafından çalışma yapılması talimatı neticesinde hazırlanan logo Meclis Üyelerimiz tarafından kullanıma uygun görülmüştür.

Şuhut Belediyesi, Belediye Başkanımız Recep Bozkurt’un talimatıyla tarihinde ilk defa kurumsal kimlik kılavuzuna kavuşmuş oldu. Konuyla alakalı bir konuşma yapan Başkan Bozkurt, Yeni logonun her yönüyle Şuhut’u temsil ettiğini, kaydederek ilçemize hayırlı olmasını diledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.