Güncel Haberler

MHP İLÇE GENEL KURULU TAMAMLANDI…

Milliyetçi Hareket Partisi Şuhut İlçe Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye mevcut İlçe Başkanı Hilmi Erbaş’ın ağır sözleri damga vurdu. İsim vermeden bazı partililere göndermelerde bulunan Erbaş “Şerefsiz” gibi ağır sözler sarf etti.

Konuşmasının büyük bir kısmını kişisel eleştirilere ayıran Erbaş, parti teşkilatının borcuna ilişkin yaptığı açıklamada ise “2015 yılına kadar 11 bin Türk Lirası Belediye’ye yakıt borcu, kira borcu ise 2 bin 267 lira. Elimize ne zaman bütün para geçse belediyeye yatırdık. Partinin bütün masraflarını biz cebimizden karşıladık” dedi.

Oğlunun Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda çalışmasına da değinen Başkan Erbaş, oğlunun 82 puanlık kpss sonucunu göstererek “oğlum hak ederek kazandı” dedi.

Bir diğer İlçe Başkan Adayı Tahir Genç ise partinin iyi yönetilmediğini ancak yönetimi ile birlikte partide birlik ve beraberliği sağlayarak iyi bir yönetim sergileyeceklerini ifade etti.

Konuşmaların arkasından seçimlere geçildi. Seçimleri Tahir Genç ve ekibinin oluşturduğu liste kazandı.

 

 

shtmhp2

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.