Güncel Haberler

Kupa GTH İl Müdürlüğünün

3. Geleneksel bahar turnuvası kapsamında oynanan Devlet Hastanesi ve Gıda Tarım İl Müdürlüğü karşılaşması büyük çekişmelere sahne oldu. Zevkli ve heyecanlı geçen karşılaşma sonucu kupaya uzanan taraf 1-0 lık skorla Gıda ve Tarım İl Müdürlüğü olmuştur. Kupaları sahiplerine gençlik hizmetleri ve spor il müdürü zeki kuş ve kamu hastaneleri genel sekreteri Opr. Dr. Fikret BAŞKAN taktim ederken sponsorlarımız Pekdemir çiftliği ve fuar hastanesine de yapmış oldukları desteklerden ötürü plaket verildi. Kupa törenine “ bağımlı olma özgür ol” sloganıyla minik bir kız çocuğumuzun verdiği Yeşilay kupası da turnuvaya daha bir önem kattı.

Afyonkarahisar İl Gençlik Spor Müdürlüğünün 2015 yılı kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arasında düzenlemiş olduğu 3 bahar kupası futbol turnuvasını kazanan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü takımı İl Müdürü Hüseyin ARAP beyi ziyaret ederek kupayı İl Müdürlerine takdim etmişlerdir.

 

gthim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.