Güncel Haberler

Geçici Orman İşçileri

Geçici Orman İşçilerinin Gözü kulağı Orman ve Su Bakanı Sayın Prof.Dr. Veysel EROĞLU’nda…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk ÇELİK”Şimdi 151 bin sözleşmeli için bir rapor hazırladık. Bunların içinde 17 bin 800 belediye çalışanı ve 800 kadar TRT çalışanı da var. Başbakanımız onayladığı zaman bunlar da kadroya geçecek” şeklinde konuştu.

Her ne at altında olursa olsun geçici ve sözleşmeli çalışanlar kadroya geçirilmesi çalışma hayatı ve çalışma barışı açısından önemlidir. Bu kadroları alanlar, bu kadroları verenleri her zaman şükran ve minnetle anarlar. Rızkı veren Yüce Yaradan’dır. Vesile olanlar her zaman hayırla yad edilirler.

Geçici Orman İşçilerinin Gözü kulağı Orman ve Su Bakanı Sayın Prof.Dr. Veysel EROĞLU’da; Orman bakanlığı bünyesinde 5400 orman geçici işçileri ile ilimizde çalışan aynı kadrodaki 80 çalışanda sayın bakanımızdan gelecek müjdeyi beklemektelerdir. Geçici Orman İşçileri umutlu olduklarını mutlaka bakanlarının bu çalışanları düşündüğünü, en kısa zamanda kadro almaları için girişim başlatacakğına inandıklarını ifade ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.