Güncel Haberler

CHP’den Dinar çıkartması…

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren CHP’nin son durağı Dinar oldu. İl Başkanı Nevzat Ercan başkanlığında Milletvekili adayları Burcu Kayıkcı, Mehmet Ecer, Tuğrul Akkuş Yalçın Görgöz, Kadın Kolları Başkanı Hafize Özmen ile il ve kadın kolları üyeleri Dinar’da seçim bürosu açılışına katıldılar ve daha sonra halkla bir araya geldiler.

İl Başkanı Nevzat Ercan, “Çok iyi bir seçim çalışması yürütüyoruz. Milletvekili adaylarımızın hepsi üzerine düşeni yapıyor ve hepsine teşekkür ediyor. Halkımız CHP’nin iktidar olmasını istiyor, CHP’nin halkçı politikalarını özlemiş. Biz enerjisini halktan alan ve onu yeniden halka tabana veren bir partiyiz. Başkaları gibi kendi zenginlerimizi yaratmak yerine ülkenin zenginliklerini tabana yayarak halkı refaha kavuşmasını sağlayacağız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesi aslında hükümet beyannamesidir. CHP iktidar olmak için yola çıktı ve 7 Haziran akşamı sizlerin oyları ile halkın partisi CHP birinci parti çıkacaktır” dedi.

Milletvekili adayı Burcu Kayıkcı ise yaptığı konuşmada, “Türkiye’de sosyal adalet eşitsizliği var. Ülkenin belli bir zümresi bolluk içinde yaşarken halkın geniş bir kitlesi yokluk ve hatta açılık sınırının altında yaşıyor. Daha ürkütücü olanı ise kendilerini sefalet içinde yaşatan iktidarı hala orada tutuyor olmalı. CHP fakirden, asgari ücretliden, çiftçiden, emekliden kesip zenginlere vermeyecek, tam tersi zenginden alıp halka verecek. Asgari ücretten vergi almayacak ve 1.500 lira yapacak. Emekliler geçinemedikleri için ilerlemiş yaşına rağmen yeniden çalışmak zorunda kalmayacak. En düşük emekli maaşı 1.500 lira olacak. Üstelik Ramazan bayramında ve kurban bayramında birer maaş ikramiye verilecek” diye konuştu.

chp2 chp1

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.